Известие

Collapse
No announcement yet.

Cruise control инсталиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Иво, по-кротко я давай през неохраняемите прелези да не те четем из новините

PS: Буксата трябва да е нейде зад жабката, но и аз мисля, че не следва да се занимаваш с нея на този етап.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:42.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      Абе карай си и си свиркай, ко са филмираш толкоз. Сигурно някоя букса се е размърдала и я е захапало като грешка, на следващото палене е видяло че вс е ок и пак е влязло в активност.

Пс Ако толкоз искаш да я хванеш, закачи диагностиката и пак скочи в същата дупка
      ..аааа не го очаквах това от тебе ...хахаха
      Точно,че щом е мръднала един път сигурно ще повтори.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Иво, по-кротко я давай през неохраняемите прелези да не те четем из новините

PS: Буксата трябва да е нейде зад жабката, но и аз мисля, че не следва да се занимаваш с нея на този етап.
      Аз съм внимателен,оглеждам се...ма викам * я да си чуя шарнирите*....то пък взе,че това стана
      Щом е чак там,грам няма и да се занимавам ...очаквах нещо около волана да е,въпреки че от Елерна нещо не се ориентирах.

Благодаря ви,приятели
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Защита някаква трябва да е.Не си първият тук с този "проблем", имаше и други писали, че при преминаване през дупки им се е изключил темпомата.

Според мен е нормално.Но мисля, че е свързано или със спирачките/ABS, VDC и/или със съединителя.

Представи си какво ще стане, ако минеш през дупка, загубиш управление, а колата си "цепи" на темпомат със същата скорост ...

Виж картинката долу :
        Attached Files
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

В Елерна е описано много подробно ,съгласен съм с теб,но просто никъде не е посочено напълно изключване, придружено с изгасяне на индикацията на контролното табло. Авт.изключване се наблюдава при отлепяне на колело от асфалта,приплъзване, пързаляне,боксуване и т.н. ..дефакто с всичко свързано с ABS,VDC,ASR....това води до прекратяване на зададената скорост,но не и напълното му деактивиране + индикацията.
          Та затова ми стана чудно и се ориентирах към букса или някаква връзка.
          Last edited by undy; d.m.y г., 16:29.
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Само един Господ и стари баби знаят, какво точно е сътворил човекът, писал софтуера на системата.

Вече съществува мерна единица за качество на софтуер:

1/WTFs per second

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
            X